Sponsors & partners:

Hvem kan deltage?

Foreningen Historisk Motor Sport, Danmark, HMS, arrangerer hillclimbs, kurser, træningsdage og baneløb for historiske biler.

Hillclimb er et sted at starte. Her kan du deltage uden andre forudsætninger end et grundigt kursus vi tilbyder flere gange om året, teoretisk og praktisk. Og, nå ja, en bil der er ældre end 31/12-1990.

Til Hillclimb stævner mødes debutanter og garvede racerkørere med en fælles passion for historiske køretøjer, teknikken, køreegenskaberne eller manglen på samme, og tidens design. Det ville være usandt at påstå at vi ikke også mødes for at konkurrere. Men vi passer på vores køretøjer og på hinanden så godt vi kan.

Har du en standardbil, altså en bil der i det væsentlige fremstår som da den forlod fabrikken i sin tid, så er vejen til at sidde bag rattet ved dit første hillclimb ikke lang. Er din bil bygget om i tidens løb, så må du studere de tekniske reglementer og finde vejen frem med god hjælp fra klubkammerater og eksperter. De er allevegne .. Hvis du har lyst til at prøve det, så kontakt HMS-hillclimb gruppe og få en snak om hvad der helt præcist skal til i dit tilfælde, med den bil du har.

Besøg klubbens hjemmeside www.hms.dk

Kontakt hillclimb gruppen:
Tlf: +45 2174 6866
mail@laptime.dk

Søren Duun.
Du er velkommen i HMS!